Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord verlengt contracten van Arne Slot en Marino Pusic

Feyenoord verlengt contracten van Arne Slot en Marino Pusic

25 feb 2022, 14:03

Feyenoord heeft het contract van hoofdtrainer Arne Slot tot medio 2024 verlengd. De 43-jarige Slot had in Rotterdam-Zuid een contract tot medio 2023. Ook de verbintenis van assistent-trainer Marino Pusic is tot medio 2024 verlengd.

"Voor mij is dit een extra uiting van waardering en vertrouwen. Het is mooi dat de clubleiding, los van de huidige resultaten, juist de groei en het proces waar we mee bezig zijn benadrukt bij het lichten van deze optie", aldus Slot.

"Dat is namelijk voor mij ook waar ik veel voldoening uit haal, omdat we daarmee een basis proberen te leggen voor de komende jaren om op verder door te kunnen bouwen. Bovendien ben ik heel blij dat met eerder het verlengen van het contract van John de Wolf en nu ook de verbintenis van Marino Pusic de staf waar ik zo fijn mee samenwerk de komende jaren ook bij elkaar blijft."

Slot is bezig aan zijn eerste seizoen bij Feyenoord, dat derde staat in de Eredivisie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.