Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord verlengt contract Bijlow tot 2023

Feyenoord verlengt contract Bijlow tot 2023

25 okt 2018, 17:46

ROTTERDAM (ANP) - Feyenoord heeft eerste keeper Justin Bijlow langer aan zich gebonden. De twintigjarige doelman en de Rotterdamse club zijn tot een akkoord gekomen over een nieuw contract dat loopt tot medio 2023. De oude verbintenis liep tot de zomer van 2021.

De twintigjarige Bijlow speelt al zijn hele leven voor Feyenoord en veroverde dit seizoen een plek onder de lat in de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst. De talentvolle doelman is ook eerste keus bij Jong Oranje en werd al eens opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal.

,,Een droom kwam uit toen ik te horen kreeg dat ik eerste doelman werd. Uit deze verlenging spreekt nog meer vertrouwen", zegt de Rotterdammer.

Eerder verlengde Feyenoord al het contract met de andere twintigjarige keeper in de selectie, Ramón ten Hove. ,,Mooi dat we opnieuw een talentvolle, zelfopgeleide doelman langer aan ons hebben weten te binden. Justin is nu al heel goed maar wij denken dat hij uit kan groeien tot een keeper van een zeer hoog niveau", aldus technisch directeur Martin van Geel.

Jan vindt Feyenoord-keeper een appel

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.