Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord verhuurt Wehrmann aan FC Luzern

Feyenoord verhuurt Wehrmann aan FC Luzern

3 feb 2021, 19:25

Jordy Wehrmann maakt het voetbalseizoen af in Zwitserland. De 21-jarige middenvelder van Feyenoord gaat op huurbasis voetballen bij FC Luzern, dat op de negende en voorlaatste plaats staat in de hoogste afdeling.

Wehrmann maakte deel uit van Feyenoord onder 21, maar trainde met de A-selectie mee omdat momenteel alleen de competitie voor de eerste elftallen doorloopt. De afgelopen maanden deed hoofdtrainer Dick Advocaat regelmatig in de slotfase van wedstrijden een beroep op Wehrmann, die ook zondag tegen PSV (3-1 winst) nog even in mocht vallen.

"Voor een getalenteerde, hardwerkende middenvelder als Jordy is het goed om nog meer wedstrijden te spelen en daarin zijn kwaliteiten te laten gelden. Daar krijgt hij de kans voor in Luzern", zegt Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.