Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord - Union Berlin en PSV - Monaco vanavond te zien bij Veronica

Feyenoord - Union Berlin en PSV - Monaco vanavond te zien bij Veronica

21 okt 2021, 17:02

De wedstrijd tussen Feyenoord - Union Berlin is donderdagavond te zien bij Veronica, evenals het Europa League-duel van PSV tegen AS Monaco.

PSV verdedigt in de derde speelronde van de Europa League de koppositie in groep B. De Eindhovenaren nemen het vanaf 21.00 uur op tegen AS Monaco. Beide clubs hebben na twee duels 4 punten.

Trainer Roger Schmidt heeft in het Philips Stadion niet de beschikking over Ibrahim Sangaré. De Ivoriaanse middenvelder is geschorst. Monaco stelt in de Franse competitie voorlopig teleur met een tiende plaats.

Feyenoord trapt om 18.45 uur in De Kuip af tegen 1. FC Union Berlin. De Rotterdammers staan met 4 punten voorlopig bovenaan in de poule. Union Berlin heeft 3 punten.

18.00 uur: Start uitzending met Hélène, Réne en Wim.

18.45 uur: Feyenoord - Union Berlin

21.00 uur: PSV - AS Monaco

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.