Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord uit op revanche tegen Fortuna

Feyenoord uit op revanche tegen Fortuna

22 jan 2019, 17:25

ROTTERDAM (ANP) - Feyenoord is in de kwartfinales van de KNVB-beker uit op revanche tegen Fortuna Sittard. De Rotterdammers gingen eerder dit seizoen in de competitie verrassend in de Kuip met 0-2 onderuit tegen de Limburgers. ,,Morgen zullen we er anders staan dan in de vorige wedstrijd tegen Fortuna'', verzekerde coach Giovanni van Bronckhorst.

Doelman Justin Bijlow ontbreekt. Hij liep in de verloren wedstrijd tegen PEC Zwolle een breuk in zijn linkervoet op. Verdediger Jan-Arie van der Heijden moest in dit duel voortijdig naar de kant als gevolg van een hoestaanval, maar is er woensdag weer bij.

Van Bronckhorst keek dinsdag nog terug op de nederlaag tegen PEC Zwolle. ,,Ik denk dat wij maar een deel van de eerste helft hebben gevoetbald op de manier waarop we kunnen. We hebben de kansen om op voorsprong te komen niet gepakt.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.