Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord-trainer Slot wijzigt opstelling op twee posities tegen PSV

Feyenoord-trainer Slot wijzigt opstelling op twee posities tegen PSV

3 dec 2023, 11:45

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft zijn basisopstelling tegen PSV op twee plaatsen aangepast in vergelijking met de wedstrijd tegen Atlético Madrid van dinsdag. Buitenspelers Yankuba Minteh en Igor Paixão zijn hun plaats kwijt. Ramiz Zerrouki en Luka Ivanusec doen in De Kuip vanaf het begin mee.

Zerrouki speelt op het middenveld met Mats Wieffer naast zich. Quinten Timber is de meest aanvallende middenvelder. Calvin Stengs, die die plek tegen Atlético nog innam, verhuist naar de positie van rechtsbuiten en Ivanusec is linksbuiten.

Feyenoord moet de wedstrijd tegen PSV winnen om de spanning in de Eredivisie terug te brengen. De Eindhovenaren hebben na dertien speelronden een voorsprong van 7 punten.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko en Hartman; Wieffer, Timber en Zerrouki; Stengs, Giménez en Ivanusec.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.