Terug

Volg Vandaag Inside

Advocaat: spelers vonden het een strafschop

Advocaat: spelers vonden het een strafschop

1 mrt 2020, 18:32

Trainer Dick Advocaat slaagde er met Feyenoord niet in om in de uitwedstrijd tegen PSV zijn achtste zege op rij te boeken. Hij moest genoegen nemen met een gelijkspel: 1-1. "Ik denk dat die uitslag de verdienste is van beide ploegen", zei de Hagenaar.

"Ik denk dat we het aardig onder controle hadden", zei Advocaat bij FOX Sports. "We speelden heel volwassen en hadden misschien iets meer verdiend. Bij die gelijkmaker deden we het echter niet goed. Er komt een bal vanaf 60 of 70 meter en toch mag PSV scoren", doelde hij op de gelijkmaker van Cody Gakpo. "Verder heeft PSV niet veel kansen gehad."

Advocaat durfde zelf niet te zeggen dat Feyenoord een strafschop had moeten krijgen na een mogelijke handsbal van aanvoerder Denzel Dumfries van PSV. "Ik heb de beelden niet gezien, maar anderen bij ons in de kleedkamer wel. De spelers vonden het een duidelijke handsbal en dus een strafschop."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.