Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord ten koste van FC Utrecht naar derde ronde beker

Feyenoord ten koste van FC Utrecht naar derde ronde beker

20 dec 2023, 23:01

Feyenoord heeft zich met een nipte overwinning op FC Utrecht geplaatst voor de derde ronde van de KNVB-beker. De Rotterdammers waren in de eigen Kuip met 2-1 te sterk voor de Utrechters.

Feyenoord stond na een half uur al met 2-0 voor. Calvin Stengs was in de 8e minuut trefzeker met een geplaatst schot met links en in de 26e minuut stelde hij Igor Paixão met een fraaie pass in staat de score te verdubbelen. Taylor Booth bracht de Utrechters vlak voor rust terug in de wedstrijd.

Spits Santiago Giménez werd al na een uur gewisseld. De Japanner Ayase Ueda verving hem. Ueda raakte nog de paal, maar kon niet voorkomen dat het tot het laatste fluitsignaal spannend bleef.

Feyenoord hoopt het bekertoernooi voor het eerst sinds 2018 te kunnen winnen. In 2020 stonden de Rotterdammers in de finale, tegen FC Utrecht, maar die eindstrijd werd niet gespeeld door de uitbraak van het coronavirus.

Feyenoord, de nummer 2 van de Eredivisie, komt pas op 14 januari weer in actie. Dan staat de thuiswedstrijd tegen NEC op het programma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.