Terug

Volg Vandaag Inside

‘Feyenoord tast diep in buidel voor komst Ramiz Zerrouki’

‘Feyenoord tast diep in buidel voor komst Ramiz Zerrouki’

6 jan 2023, 13:20

Feyenoord gaat opnieuw voor Ramiz Zerrouki. Eerdere pogingen van de Rotterdammers voor de FC Twente-middenvelder liepen op niets uit, maar de huidige koploper van de Eredivisie probeert het nu met een verhoogd bod.

Feyenoord wilde afgelopen zomer niet verder gaan dan vijf miljoen plus bonussen en een doorverkoop-percentage, maar nu heeft de club een bod voorbereid wat - inclusief bonussen - niet ver van het door FC Twente verlangde bedrag afligt, weet 1908.nl te melden. Volgens het Feyenoord-medium verlangen de Tukkers een bedrag van om en nabij de 7 miljoen euro.

De 24-jarige Zerrouki speelde tot dusver 85 officiële duels voor FC Twente, en heeft nog een contract tot medio 2024. De nummer vijf uit de Eredivisie heeft een optie om zijn contract met één jaar te verlengen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.