Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord-talent racistisch bejegend na bekendmaking transfer naar Ajax

Feyenoord-talent racistisch bejegend na bekendmaking transfer naar Ajax

12 apr 2020, 14:22

Avery Appiah (14) maakt aankomende zomer de overstap van Feyenoord naar Ajax, zo maakte hij deze week bekend op zijn Instagram-account. Een aantal Feyenoord-fans waren het hier niet mee eens en scholden de jonge voetballer op verschrikkelijke wijze uit.

Na de bekendmaking van zijn overstap werd er op social media heftig gereageerd op de transfer. Ook op zijn eigen Instragram was Avery het slachtoffer van racisme en andere scheldpartijen. De voetballer besloot vervolgens om de mogelijkheid om reacties te plaatsen onder de post uit te schakelen.

Op zijn Instagram liet de voetballer weten dat hij Feyenoord dankbaar is: 'Na vijf mooie jaren bij Feyenoord heb ik besloten om de club te verlaten. Op deze manier kan ik mij als voetballer verder ontwikkelen. Met ingang van het nieuwe seizoen zal ik mij aansluiten bij Ajax. Ik wil de club, de spelers en alle trainers bedanken voor de afgelopen jaren.'

VIDEO - Johan over racisme-incident Marega: ‘Die mensen weten niet eens wat racisme is’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.