Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord-talent neemt afscheid van profvoetbal: 'Mijn tweede droom waarmaken om arts te worden'

Feyenoord-talent neemt afscheid van profvoetbal: 'Mijn tweede droom waarmaken om arts te worden'

30 apr 2021, 19:26

Splinter de Mooij, middenvelder van Feyenoord O19, heeft om een bijzondere reden laten weten afscheid te nemen van het profvoetbal. De Mooij laat via Instagram weten dat hij zich volledig gaat focussen op zijn studie geneeskunde.

De 19-jarige De Mooij tekende drie jaar geleden zijn eerste profcontract bij de Rotterdammers. 'Toen ik in 2013 werd gescout door Feyenoord en later mijn eerste profcontract tekende kwam mijn droom om profvoetballer te worden uit', schrijft De Mooij in zijn bericht op Instagram. 'Na zeven geweldige jaren bij Feyenoord heb ik vandaag Feyenoord laten weten de club te zullen verlaten om mijn tweede droom waar te gaan maken namelijk om arts te worden.'

De Mooij bedankt Feyenoord en zijn medespelers voor alles. 'In september van dit jaar start ik met mijn studie geneeskunde. Bedankt Feyenoord, de staf van Feyenoord Academy en Key Sports voor de prachtige opleiding en begeleiding die ik van jullie heb gekregen. En voor mijn teamgenoten: dank voor de vriendschappen en alles wat we samen hebben meegemaakt!'

 

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.