Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord-talent Mik Akkermans (14) deelt droevig nieuws: 'Dan ben je ineens ziek, teelbalkanker'

Feyenoord-talent Mik Akkermans (14) deelt droevig nieuws: 'Dan ben je ineens ziek, teelbalkanker'

20 mrt 2023, 22:15

Feyenoord-talent Mik Akkermans heeft droevig nieuws gedeeld op Instagram. Het 14-jarige toptalent laat weten dat hij teelbalkanker heeft.

Akkermans schrijft: "En dan ben je ineens ziek. Teelbalkanker. Ik ben inmiddels geopereerd en gelukkig zijn er geen verder uitzaaiingen gevonden. Wel ga ik de komende zes weken een traject in met chemotherapie."

"Dat zal zwaar worden, maar met alle steun die ik tot nu toe heb gekregen van mijn club, oude club, vrienden, bekenden en familie ga ik hier sterker uitkomen. Dat weet ik zeker. Tot snel."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.