Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord-talent Mik Akkermans (14) is kankervrij en mag weer voetballen

Feyenoord-talent Mik Akkermans (14) is kankervrij en mag weer voetballen

16 juni 2023, 18:56

Mik Akkermans komt vrijdag met geweldig nieuws: hij is kankervrij verklaard en kan zich weer gaan richten op het voetbal. Dat laat hij op zijn TikTok-account weten.

In maart van dit jaar kwam de aanvoerder van de O14 van Feyenoord met het bericht naar buiten dat hij teelbalkanker had. "En dan ben je ineens ziek. Teelbalkanker. Ik ben inmiddels geopereerd en gelukkig zijn er geen verdere uitzaaiingen gevonden. Wel ga ik de komende zes weken een traject in met chemotherapie. Dat zal zwaar worden, maar met alle steun die ik tot nu toe heb gekregen van mijn club, oude club, vrienden, bekenden en familie ga ik hier sterker uitkomen. Dat weet ik zeker. Tot snel."

En of Akkermans gesteund werd in zijn strijd. Zijn team, de O14 van Feyenoord, stak hem een hart onder de riem door na de wedstrijd tegen de leeftijdgenoten van PSV shirts te dragen met 'Sterkte Mik'. Het eerste elftal van Feyenoord hield na de uitwedstrijd bij Sparta een spandoek omhoog dat de hele wedstrijd al onder het uitvak hing, op het spandoek stond 'Mik, sterker door strijd'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.