Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord-talent loopt zware knieblessure op

Feyenoord-talent loopt zware knieblessure op

12 feb 2021, 16:58

Quilindschy Hartman kan voorlopig niet met het eerste elftal van Feyenoord trainen. Het 19-jarige talent heeft een voorste kruisband afgescheurd en moet maanden revalideren.

Hartman maakt eigenlijk nog deel uit van de selectie van het hoogste jeugdteam van Feyenoord, maar trainer Dick Advocaat nodigt hem al uit voor trainingen van het eerste elftal.

'Ik moet geopereerd worden en kan voor een lange tijd niet doen wat ik het allerliefste doe', laat Hartman op Instagram weten. 'Dat is enorm zuur en balen, maar dat is hoe het is. Ik zal ermee moeten leven en de weg naar herstel is al ingezet. Het wordt een lange weg, maar ik weet zeker dat ik er 110 procent bovenop ga komen. Ik ga in ieder geval alles daarvoor doen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.