Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord-supporters kunnen eigen spandoek laten maken

Feyenoord-supporters kunnen eigen spandoek laten maken

18 nov 2020, 19:12

Fans van Feyenoord kunnen hun eigen spandoek laten maken. Deze actie is opgestart door supportersvereniging FSV De Feijenoorder in samenwerking met fanshop FRFC1908. De dundoeken met de persoonlijke boodschappen zullen bij thuiswedstrijden van de Rotterdamse club op de tribunes van De Kuip worden uitgestald. Er zijn wel kosten aan verbonden.

"Voor elk Kuip-stoeltje dat met een spandoek wordt bedekt, betaal je als supporter 5 euro", legt de club op de website uit. "Hoe meer stoelen je ‘afneemt’, hoe groter het doek wordt. Dit betekent dat supporters, als individu of samen met bijvoorbeeld mede-kameraden, familieleden of collega’s, zelf de boodschap en de grootte van het doek bepalen. In totaal gaan er 47.212 stoelen in de verkoop."

Het doel van de actie is om het stadion vol spandoeken te krijgen en de spelers op deze manier toch te kunnen ondersteunen bij thuiswedstrijden, die zoals bekend door het coronavirus nog altijd achter gesloten deuren moeten plaatsvinden. Met hun eigen spandoeken in De Kuip kunnen de aanhangers van Feyenoord bovendien toch nog een beetje het gevoel krijgen dat ze erbij zijn.

Een tijdje terug vertelde Jan Boskamp in de online rubriek 'Koffie met Boskamp' hoe erg hij naar De Kuip smachtte. Bekijk hieronder de beelden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.