Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord-supporters krijgen complimenten: 'Geweldig gedragen'

Feyenoord-supporters krijgen complimenten: 'Geweldig gedragen'

5 nov 2021, 16:27

Het grootste gedeelte van de Feyenoord-supporters heeft zich keurig gedragen in Berlijn. Men maakte zich grote zorgen in aanloop naar het Conference League-duel met 1. FC Union Berlin, maar in grote lijnen is alles goed verlopen.

'99 procent van de supporters die naar Berlijn zijn afgereisd heeft zich geweldig gedragen', vertelt Sinclair Bischop, verslaggever van RTV Rijnmond in de podcast Feyenoord. 'Je kunt de aanhoudingen of de bekladding van de Berlijnse muur er dan wel weer uitlichten, maar het is een utopie om te denken dat er bij zo'n evenement helemaal niks gebeurt. 99 procent van de mensen kwam voor het feest en heeft er een feest van gemaakt.'

RTV Rijnmond-verslaggever Dennis van Eersel heeft de afgelopen twee dagen genoten van de sfeer in Berlijn. 'Ik had vooraf ook zorgen over de politie omdat ze misschien bij het minste geringste zouden optreden. Dat was uiteindelijk niet het geval. Ze hebben de-escalerend opgetreden. De supporters hebben uiteindelijk een heerlijke bekroning meegemaakt in het uitvak.'

Feyenoord heeft de leiding van poule E van de Conference League steviger in handen gekregen. De ploeg van trainer Arne Slot won de uitwedstrijd tegen 1. FC Union Berlin met 1-2. Bekijk de samenvatting van het duel in de onderstaande video terug.

SAMENVATTING: Union Berlin - Feyenoord (Groepsfase Conference League)
5:04
SAMENVATTING: Union Berlin - Feyenoord (Groepsfase Conference League)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.