Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord-supporters getrakteerd op bamihap bij rentree in De Kuip

Feyenoord-supporters getrakteerd op bamihap bij rentree in De Kuip

25 apr 2021, 18:20

De Feyenoord-supporters die zondag na lange tijd weer een wedstrijd van Feyenoord in De Kuip konden bijwonen ontvingen kort na rust een bamihap uit naam van oer-Feyenoorder Jan Boskamp en hoofdsponsor Droomparken.

Met de snack wilden Boskamp en Droomparken, die al vaker met ludieke acties de handen in een hebben geslagen, de supporters een smakelijk welkom thuis heten. Feyenoorders, welkom thuis! De favoriete snack van Jan Boskamp werd kort na rust door de horecamedewerkers, uitgerust met buikbakken, uitgedeeld onder de 6.500 aanwezige supporters. Ook cirkelden er twee vliegtuigen boven het stadion met een speciale ‘Welkom thuis’ boodschap aan de supporters namens de hoofdsponsor van Feyenoord. Het was de eerste keer sinds zondag 27 september (Feyenoord – ADO Den Haag, red.) vorig jaar dat er weer publiek in het stadion aanwezig was bij een wedstrijd in De Kuip.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.