Terug

Volg Vandaag Inside

Onrust in Rotterdam: 'Feyenoord-supporters bekogelen agenten met zwaar vuurwerk'

Onrust in Rotterdam: 'Feyenoord-supporters bekogelen agenten met zwaar vuurwerk'

5 nov 2020, 20:14

De politie heeft drie aanhoudingen verricht in de binnenstad van Rotterdam nadat fans van Feyenoord agenten hadden bekogeld met zwaar vuurwerk. De politie spreekt in een tweet van "onacceptabel gedrag van deze supporters". De situatie in het centrum begint wel rustiger te worden, aldus de politie.

Volgens een woordvoerder van de politie gaat het om een behoorlijke groep fans. De supporters staken eerder op de avond ook vuurwerk af bij het hotel waar de spelers van Feyenoord voor de wedstrijd verbleven. Dat was volgens RTV Rijnmond bedoeld als steunbetuiging aan de club en de fans zouden daarna verder zijn gegaan in de stad.

Feyenoord speelt donderdagavond in de Europa League tegen het Russische CSKA Moskou. Vanwege het coronavirus kunnen de fans hier niet bij aanwezig zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.