Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord start zonder Diemers tegen VVV

Feyenoord start zonder Diemers tegen VVV

13 dec 2020, 14:40

Feyenoord begint zonder Mark Diemers aan de uitwedstrijd in de Eredivisie tegen VVV-Venlo. De 27-jarige middenvelder, een vaste waarde in het elftal van trainer Dick Advocaat, zit in De Koel op de bank. Advocaat geeft de Portugees João Teixeira de voorkeur.

Feyenoord verloor donderdag in Oostenrijk met 1-0 van Wolfsberger en werd daardoor uitgeschakeld in de Europa League. De laatste zege van de Rotterdamse ploeg dateert van 22 november, in Limburg tegen Fortuna Sittard (1-3). Feyenoord speelde daarna in de competitie gelijk tegen FC Utrecht (1-1) en Heracles Almelo (0-0). De Rotterdammers hebben 7 punten minder dan koploper Ajax.

Leroy Fer en Luis Sinisterra, beiden terug na blessureleed, zitten op de bank. Sinisterra maakte tegen Wolfsberger als invaller al zijn rentree.

Bij VVV haakte doelman Thorsten Kirschbaum amper een uur voor de aftrap af vanwege "plotselinge ziekte". De Duitser zat vorige week in quarantaine, omdat hij in aanraking was geweest met iemand die besmet was met het coronavirus. Kirschbaum kreeg donderdag van de Duitse gezondheidsdienst toestemming om weer te gaan trainen. Hij stond aanvankelijk in de basisopstelling van trainer Hans de Koning voor het duel met Feyenoord, maar hij wordt nu net als vorige week tegen RKC Waalwijk vervangen door Delano van Crooy.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.