Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord start zonder Berghuis tegen Heracles

Feyenoord start zonder Berghuis tegen Heracles

6 dec 2020, 12:09

Feyenoord begint om 12.15 uur zonder aanvoerder Steven Berghuis aan de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. De aanvaller, met negen doelpunten de topscorer van Feyenoord in de Eredivisie, zit op de bank. Trainer Dick Advocaat wil Berghuis waarschijnlijk sparen voor het beslissende duel van donderdag in de Europa League met Wolfsberger AC.

De Rotterdammers verloren donderdag in De Kuip met 2-0 van Dinamo Zagreb en ze moeten nu winnen in Oostenrijk om de knock-outfase te bereiken. Aanvaller Bryan Linssen en verdediger Uros Spajic vielen tegen de Kroaten geblesseerd uit. Linssen ontbreekt ook tegen Heracles, Spajic staat wel in de basis. Voorin kiest Advocaat voor Luciano Narsingh, Nicolai Jørgensen en João Teixeira. Bart Nieuwkoop begint als rechtsback, Lutsharel Geertruida zit op de bank. Jens Toornstra draagt bij afwezigheid van Berghuis de aanvoerdersband.

Jan Boskamp wond zich afgelopen vrijdag al enorm op over Berghuis: 'Ik word gek van die gozer!' Bekijk het in de beelden hieronder.

Jan windt zich op over Berghuis: 'Ik word gek van die gozer'
4:52
Jan windt zich op over Berghuis: 'Ik word gek van die gozer'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.