Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord start met Jahanbakhsh in stadsderby tegen Sparta

Feyenoord start met Jahanbakhsh in stadsderby tegen Sparta

31 okt 2021, 11:25

Feyenoord begint om 12.15 uur met Alireza Jahanbakhsh in de ploeg aan de stadsderby tegen Sparta Rotterdam. De rechtsbuiten kreeg vorige week geen speeltijd in het gewonnen uitduel met SC Cambuur (2-3). Trainer Arne Slot wilde zijn middenveld toen versterken met Fredrik Aursnes.

Jens Toornstra had een aanvallende rol in Leeuwarden. Aursnes moet nu plaatsmaken voor Jahanbakhsh. Toornstra neemt zijn vertrouwde positie op het middenveld weer in.

Feyenoord beleefde een roerige week. Algemeen directeur Mark Koevermans kondigde zijn vertrek aan na een reeks bedreigingen. Slot vertelde vrijdag dat hij niet verwacht dat de onrust van invloed zal zijn op de prestaties van zijn ploeg. "In de groep is het niet echt een enorm item en ik heb niks anders aan ze gemerkt. De jongens hebben geen ander gedrag vertoond en er zijn ook geen jongens bij me gekomen dat ze helemaal in de war zijn."

Feyenoord kan tegen Sparta profiteren van de misstap van koploper Ajax zaterdag bij Heracles Almelo (0-0). De club heeft nu nog 7 punten minder dan de rivaal uit Amsterdam, met twee duels minder gespeeld.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner, Senesi en Malacia; Toornstra, Til en Kökcü; Jahanbakhsh, Linssen en Sinisterra.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.