Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord start geheime samenwerking met Premier League-club; Hancko op shortlist'

'Feyenoord start geheime samenwerking met Premier League-club; Hancko op shortlist'

24 juni 2023, 15:29

Dávid Hancko is in beeld bij Newcastle United. Volgens verschillende media, waaronder Foot Mercato, staat de 22-jarige verdediger van Feyenoord op de shortlist van de Premier League-club.

Newcastle United heeft de goede ontwikkeling van Hancko afgelopen seizoen nauwlettend in de gaten gehouden. 'The Magpies' zoeken naar een linksbenige versterking voor de verdediging en zijn daarbij uitgekomen bij de Slowaaks-international van de club uit Rotterdam-Zuid. Hancko heeft nog een contract tot medio 2026 in De Kuip en dus zou Newcastle diep in de buidel moeten gaan tasten.

1908.nl meldt daarnaast dat Feyenoord en Newcastle United sinds dit jaar een samenwerking hebben. Beide clubs hebben hierover nog niets officieel gecommuniceerd. Eerder deze maand versterkten de Rotterdammers zich nog met Newcastle-aanvaller Yankuba Minteh (18).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.