Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord spoelt Europa League-kater weg met zege op FC Utrecht

Feyenoord spoelt Europa League-kater weg met zege op FC Utrecht

23 apr 2023, 18:43

Feyenoord heeft tegen FC Utrecht de tiende competitiezege op rij geboekt. De koploper in de Eredivisie won met 3-1 en heeft weer 8 punten voorsprong op PSV, dat tweede staat na de 3-0-zege op Ajax. De Amsterdammers hebben 11 punten achterstand op Feyenoord.

Sebastian Szymanski opende de score in De Kuip in de eerste helft. Santiago Giménez zorgde na de rust voor de 2-0 voor de ploeg van coach Arne Slot, die zich daarmee herstelde van de uitschakeling in de kwartfinale van de Europa League door AS Roma. Alireza Jahanbakhsh maakte de derde treffer. Bas Dost scoorde nog voor Utrecht.

Feyenoord kan bij puntenverlies van PSV in de volgende speelronde tegen Sparta een dag later de zestiende titel binnenslepen. Dan moet de ploeg winnen bij stadgenoot Excelsior.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.