Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord-spelers zetten Klaassen op zijn plek in spelerstunnel: 'Wat lul jij nou?'

Feyenoord-spelers zetten Klaassen op zijn plek in spelerstunnel: 'Wat lul jij nou?'

20 mrt 2023, 00:00

Voorafgaand aan De Klassieker heeft er zich een opvallend moment afgespeeld in de spelerstunnel van de Johan Cruijff ArenA. Volgens 1908.nl is Davy Klaassen op zijn plek gezet door een aantal spelers van Feyenoord.

Voor aanvang van de wedstrijd motiveerde Klaassen in de spelerstunnel zijn medespelers met wat opbeurende woorden. "Kom op Ajax. Dit is de kampioenswedstrijd", zou Klaassen hebben geroepen, waarna hij naar verluidt door enkele Feyenoord-spelers op zijn plek werd gezet: "Wat lul jij nou joh. Je zit op de bank."

Na de historische nederlaag van Ajax tegen Feyenoord wilde aanvoerder Orkun Kökcü nog wat kwijt over bepaalde uitspraken vanuit de Amsterdammers. "Geen woorden, maar daden", zei hij kort na de 3-2-overwinning in de Johan Cruijff ArenA op ESPN. "Ik was er wel klaar mee, met al dat praten vooraf door Ajax dat zij altijd de beste zijn. We hebben het op het veld laten zien."

Later in een interview met de NOS kwam de middenvelder terug op zijn woorden. "Dat was vlak na de wedstrijd, pure emotie. Natuurlijk hoort het erbij, Ajax is een grote club en ze hebben veel prijzen gewonnen. Het is ook wel een beetje normaal, hoor, dat ze dit soort dingen zeggen. Maar gelijk na de wedstrijd zat ik nog vol in de emotie. Dan roep je wel eens dingen. Het is ook wel mooi, een beetje bravoure", aldus Kökcü.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.