Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord speelt gelijk tegen Bielefeld

Feyenoord speelt gelijk tegen Bielefeld

25 aug 2020, 20:13

Feyenoord heeft dinsdagmiddag in een Oostenrijks toernooi gelijkgespeeld tegen Arminia Bielefeld. In Kufstein eindigde het duel met de club uit de Bundesliga in 0-0.

Heel veel gebeurde er niet in het duel. In de laatste fase kreeg Feyenoord nog wel wat mogelijkheden, onder meer door toedoen van nieuweling Bryan Linssen en invaller Luciano Narsingh.

Marcos Senesi deed weer mee met Feyenoord, na wegens een lichte blessure even te hebben ontbroken.

Enkele dagen eerder won Feyenoord op een oefentoernooi in Duisburg van Borussia Dortmund en MSV Duisburg. De formatie van trainer Dick Advocaat versloeg in de voorbereiding ook al Sparta en speelde gelijk tegen FC Twente.

Martijn Krabbendam schuift geregeld aan bij Veronica Inside om het laatste nieuws rondom Feyenoord te brengen. Ooit kreeg hij diehard Feyenoord-fan Jan Boskamp flink op de kast door te stellen dat de selectie 'slechts' 20 miljoen waard was. Bekijk hieronder de beelden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.