Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord speelde met negen man tegen AS Roma'

'Feyenoord speelde met negen man tegen AS Roma'

Europa League

14 apr 2023, 13:35

Maarten Wijffels vindt dat Feyenoord in de wedstrijd tegen AS Roma (1-0) tijdens de eerste helft zonder vleugelaanvallers speelde. Dat laat hij weten in de AD Voetbal podcast.

Wijffels vertelt dat Feyenoord de eerste helft praktisch met negen man speelde: "Die vleugelaanvallers (Alireza Jahanbakhsh en Oussama Idrissi), dat was echt helemaal niks, dan speel je eigenlijk met negen man. Roma had zeker kunnen scoren, maar dan zit het Feyenoord toch wel een beetje mee."

Gesprekspartner van Wijffels, Etienne Verhoeff, vindt dat de vleugelspelers ook in de Eredivisie vaak niet meedoen bij Feyenoord. Wijffels voegt daaraan toe dat de goal van Feyenoord wel op de vleugels is ontstaan: "Het kwam bij de goal van Feyenoord tegen AS Roma goed in beeld op tv dat Idrissi aan het balen was dat hij een volslagen mislukte voorzet gaf tot Mats Wieffer er nog wat van maakte. Feyenoord zou op die posities nog beter kunnen worden."

Wel vindt de journalist dat Feyenoord echt een teamprestatie heeft afgeleverd en hij heeft vertrouwen in een goede afloop voor de Rotterdammers: "Ze hebben echt een kans om de halve finale te halen. Het zal wel zwaar worden in Rome, maar Feyenoord heeft het goed gedaan", besluit hij.

Bekijk hieronder de samenvatting van Feyenoord - AS Roma.

SAMENVATTING: Feyenoord - AS Roma (Kwartfinale Europa League)
5:32
SAMENVATTING: Feyenoord - AS Roma (Kwartfinale Europa League)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.