Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord raakt ook keeper Vermeer kwijt

Feyenoord raakt ook keeper Vermeer kwijt

3 mrt 2019, 18:36

ROTTERDAM (ANP) - Feyenoord heeft weer een doelman geblesseerd zien afhaken. Kenneth Vermeer moest zich in de thuiswedstrijd tegen FC Emmen kort voor rust laten vervangen. De 33-jarige Amsterdammer, die de afgelopen weken de geblesseerde Justin Bijlow verving, had veel last na een botsing met spits Sven Braken en kon niet verder.

Vermeer werd afgelost door Joris Delle, de derde keeper in de selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst. De 28-jarige Fransman, die de afgelopen twee seizoenen voor NEC speelde, maakte daarmee zijn debuut in de hoofdmacht van Feyenoord.

Bijlow liep in de eerste wedstrijd na de winterstop tegen PEC Zwolle een breuk in zijn linkervoet op. Hij wordt over een paar weken terug verwacht. Vermeer maakte de afgelopen weken een goede indruk en werd al in verband gebracht met een terugkeer in de selectie van Oranje.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.