Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord, PSV en AZ vervolgen Europa League

Feyenoord, PSV en AZ vervolgen Europa League

5 nov 2020, 14:10

Drie Nederlandse clubs komen donderdag in actie in de groepsfase van de Europa League. Feyenoord speelt thuis tegen CSKA Moskou, PSV in Griekenland tegen PAOK en AZ in Spanje tegen Real Sociedad.

Bij Feyenoord ontbreekt alleen Bart Nieuwkoop, zo liet coach Dick Advocaat weten. Aanvoerder Steven Berghuis, die in het weekeinde tegen Emmen geblesseerd uitviel, kan vermoedelijk wel meedoen.

Feyenoord speelde eerder gelijk tegen Dinamo Zagreb (0-0) en verloor met 1-4 van Wolfsberger AC. Het duel met CSKA Moskou, koploper in de Russische competitie, is donderdag om 21.00 uur.

In aanloop naar het duel met PAOK in Griekenland was het belangrijkste nieuws bij PSV dat er zich geen nieuwe coronagevallen hebben voorgedaan. Wel ontbreken nog meerdere spelers vanwege een eerdere besmetting. Coach Roger Schmidt heeft wel weer de beschikking over Pablo Rosario.

De Eindhovenaren verloren eerder van Granada en wonnen van Omonia Nicosia. Het duel in Griekenland begint om 18.55 uur.

AZ is na twee duels nog zonder puntenverlies. Napoli (0-1) en Rijeka (4-1) werden al verslagen. De wedstrijd tegen Sociedad, de koploper van La Liga, begint om 18.55 uur. Verdediger Bruno Martins Indi ontbreekt in de selectie van coach Arne Slot. Hij is geblesseerd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.