Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord profiteert in Nijmegen niet van misstap concurrentie

Feyenoord profiteert in Nijmegen niet van misstap concurrentie

2 okt 2022, 16:28

Na PSV en Ajax heeft ook Feyenoord punten verspeeld in de achtste speelronde van de Eredivisie. De ploeg van trainer Arne Slot kwam bij NEC niet verder dan 1-1. Voor NEC betekende dat al het zesde gelijkspel op rij in de competitie.

Feyenoord kwam in de 23e minuut op voorsprong via Quinten Timber. Iván Márquez bracht NEC een kwartier later op gelijke hoogte. Na de rust wist Feyenoord amper kansen te creëren.

PSV, dat als koploper de interlandperiode in ging, verloor zaterdag met 3-0 bij SC Cambuur. Landskampioen Ajax kwam voor eigen publiek niet verder dan 1-1 tegen Go Ahead Eagles. De laatste keer dat alle clubs uit de traditionele top 3 in dezelfde speelronde punten verspeelden, was eind 2020.

AZ won zaterdag wel en voert met 20 punten nu de ranglijst aan, gevolgd door Ajax (19), PSV (18) en Feyenoord (17).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.