Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord prikkelt voldoende voor Ajax

Feyenoord prikkelt voldoende voor Ajax

26 okt 2018, 16:56

AMSTERDAM (ANP) - Trainer Erik ten Hag is blij dat Ajax het zondag na de zware krachtmeting met Benfica tegen Feyenoord moet opnemen. ,,Nu hoeven we geen energie meer bij ons zelf op te roepen", blikt hij vooruit naar de Klassieker. ,,Een tegenstander als Feyenoord prikkelt voldoende. We zien dit als een wedstrijd in de Champions League."

De voorsprong van Ajax op Feyenoord bedraagt slechts twee punten. Dat zou je niet zeggen als je beide teams de laatste weken ziet voetballen. De overwinningen van de club uit Amsterdam kwamen een stuk eenvoudiger tot stand dan die van de rivaal uit Rotterdam. ,,Maar het wordt zeker niet makkelijk voor ons", waarschuwde Ten Hag. ,,Feyenoord heeft prima spelers en een prima selectie. Ze spelen niet Europees. Dat is natuurlijk niet fijn maar wel een voordeel wat betreft hun programma."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.