Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord persoonlijk akkoord met Szymański over langer verblijf'

'Feyenoord persoonlijk akkoord met Szymański over langer verblijf'

8 mei 2023, 14:38

Feyenoord doet er alles aan om Sebastian Szymański nog een jaar binnenboord te houden, zo meldt 1908.nl. De Rotterdammers zijn zelfs al persoonlijk akkoord met de Poolse middenvelder die gehuurd wordt van Dinamo Moskou.

Het langere verblijf is verre van zeker, aangezien Feyenoord er nog uit moet zien te komen met Dinamo Moskou en er nog meer beren op de weg zijn. Eén van die beren op de weg is de onduidelijkheid van de FIFA. Buitenlandse spelers die uitkomen in de Russische en Oekraïense competitie kregen door de oorlog een vrijgeleide, maar het is de vraag hoelang de situatie zo blijft. Ondanks alles zien Feyenoord en kamp Szymański mogelijkheden.

Szymanski zei onlangs al in PANNA! Magazine dat hij het erg naar zijn zin heeft en hoopt te mogen blijven. De 23-jarige Pool ligt nog drie jaar vast bij Dinamo Moskou, maar wil niet meer terug. Hij kwam dit seizoen tot dusver tot 10 doelpunten en 7 assists in 37 wedstrijden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.