Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord overwintert weer in Marbella

Feyenoord overwintert weer in Marbella

29 nov 2018, 19:12

ROTTERDAM (ANP) - Feyenoord belegt tijdens de winterstop opnieuw een trainingskamp in Marbella. De selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst verblijft van dinsdag 8 tot en met zondag 13 januari in de Spaanse kustplaats.

Feyenoord overwinterde al vijf keer eerder in Marbella. Ook in april van dit jaar verbleef de ploeg in de mondaine badplaats. Feyenoord bereidde zich daar toen voor op de bekerfinale tegen AZ.

Van Bronckhorst gaat veelal besloten trainen op het Marbella Football Center. Feyenoord wil minimaal één keer in het openbaar oefenen en onderzoekt nog of het vrijdag of zaterdag een vriendschappelijke wedstrijd kan spelen.

Feyenoord opent de tweede helft van de competitie op 19 januari met een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.