Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord op zoek naar nieuwe doelman: 'In dat laatste geval kan Noppert een optie zijn'

Feyenoord op zoek naar nieuwe doelman: 'In dat laatste geval kan Noppert een optie zijn'

20 aug 2023, 20:15

Door de langdurige blessure van Feyenoord-doelman Justin Bijlow, hoopt trainer Arne Slot deze maand op een nieuwe keeper. Volgens Voetbal International-verslaggever Martijn Krabbendam kan Andries Noppert een optie worden.

Als het aan Slot ligt, haalt Feyenoord nog meer versterkingen. "Maar we zijn geen club waar we het geld onbeperkt kunnen uitgeven. We kunnen niet drie keer 10 miljoen euro betalen", aldus de coach na afloop van het 2-2 gelijkspel tegen Sparta. "Als we in een keeper investeren, hebben we minder te besteden op andere plekken."

De Rotterdammers moeten daarom verstandige keuzes maken en hebben meerdere spelers in het vizier. Eerder dit weekend heeft Feyenoord een bod neergelegd bij River Plate voor de 24-jarige middenvelder Esequiel Barco. "Deze aanvaller speelt er nog op huurbasis, hoewel de Argentijnse topclub wel een verplichte optie tot koop heeft. River Plate wees het eerste bod van Feyenoord af", aldus Krabbendam.

Ook Oussama Idrissi is nog altijd in beeld bij Feyenoord, maar rond zijn komst blijft het stil. "Wat wordt het nou? Ivanusec? Of toch Barco? Of Idrissi en een extra keeper? In dat laatste geval kan Andries Noppert een optie zijn. De doelman van SC Heerenveen stond bij Feyenoord op de lijst als vervanger van Bijlow, mocht die afgelopen zomer daadwerkelijk de stap hebben gemaakt naar Manchester United", aldus Feyenoord-watcher Krabbendam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.