Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord ontvangt maximaal 15 miljoen euro voor Malacia'

'Feyenoord ontvangt maximaal 15 miljoen euro voor Malacia'

24 juni 2022, 18:11

Tyrell Malacia gaat Feyenoord verlaten. Volgens de doorgaans goed geïnformeerde Fabrizio Romano is de transfer van de linksback naar Olympique Lyon op een haar na rond.

Feyenoord zal naar verluidt een bedrag van rond de vijftien miljoen euro over houden aan de verkoop van Malacia, maar volgens ingewijden is dat bedrag inclusief bonussen.

Ook Engelse clubs toonden de afgelopen weken interesse in Malacia, maar Romano meldt dat de 22-jarige verdediger dolgraag aan de slag gaat onder Lyon-trainer Peter Bosz.

Malacia is de eerste speler die deze zomer door Feyenoord wordt verkocht. De Rotterdamse club trok wel twee spelers aan: aanvaller Danilo Pereira kwam onlangs over van Ajax, en vandaag werd bekend dat ook Mats Wieffer van Excelsior de overstap maakt naar De Kuip.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.