Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord ontvangt boete van KNVB door kampioenswedstrijd'

'Feyenoord ontvangt boete van KNVB door kampioenswedstrijd'

14 juli 2023, 14:46

Feyenoord heeft een boete gekregen van de KNVB door het afsteken van vuurwerk tijdens de kampioenswedstrijd tegen Go Ahead Eagles, meldt 1908.

De Rotterdammers moeten van de voetbalbond een boete van 10.000 euro betalen en de KNVB verklaart de boete als volgt: "Vanwege wanordelijkheden door aanhang van Feyenoord bij de op 14 mei 2023 gespeelde wedstrijd Feyenoord – Go Ahead Eagles, te weten: het afsteken van een niet geringe hoeveelheid vuurwerk."

Naast de boete moet Feyenoord ook een plan van aanpak opstellen. Op deze manier wil de KNVB dat de Rotterdammers wanordelijkheden in de toekomst kunnen voorkomen.

Verder is het de tweede keer in korte tijd dat Feyenoord een boete ontvangt van de KNVB. Zo kregen zij vorige week het bericht dat zij 7.500 euro moeten betalen voor het afsteken van vuurwerk tijdens de halve finale van de KNVB-beker tegen Ajax.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.