Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord ontsnapt in slotfase aan puntenverlies tegen FC Groningen dankzij Idrissi

Feyenoord ontsnapt in slotfase aan puntenverlies tegen FC Groningen dankzij Idrissi

4 mrt 2023, 00:00

Feyenoord heeft weer eens een wedstrijd gewonnen door in de slotfase toe te slaan. De Rotterdamse koploper van de Eredivisie nam in de 88e minuut afstand van degradatiekandidaat FC Groningen en won met 1-0. Feyenoord heeft daardoor een voorsprong van 5 punten op achtervolger AZ, dat vrijdag al Vitesse versloeg.

Groningen speelde vrijwel de hele tweede helft met een man minder, na de rode kaart voor de Noor Isak Määttä. Naarmate het duel vorderde, nam de druk van Feyenoord wel toe, maar bleef het aantal uitgespeelde mogelijkheden beperkt.

Enkele minuten voor tijd was het alsnog raak. Een voorzet van Oussama Idrissi werd door niemand aangeraakt en verdween in het doel.

De Pool Sebastian Szymanski maakte na weken van blessureleed als invaller zijn rentree bij Feyenoord.

Feyenoord, dat eerder in de week sc Heerenveen versloeg in de kwartfinales van het bekertoernooi, is nog op drie fronten actief. De club speelt donderdag in de achtste finales van de Europa League tegen Sjachtar Donetsk uit Oekraïne.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.