Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord ongewijzigd in Sittard: Senesi opnieuw op de bank

Feyenoord ongewijzigd in Sittard: Senesi opnieuw op de bank

6 okt 2019, 15:23

Feyenoord begint om 14.30 uur met dezelfde elf spelers als tegen FC Porto aan de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Trainer Jaap Stam houdt vast aan de ploeg die donderdag de basis legde voor een knappe zege op de Portugese topclub in de Europa League: 2-0. Alle spelers zijn zonder fysieke schade uit dat duel gekomen en kunnen in Sittard weer spelen

Nicolai Jørgensen en Orkun Kökcü keren terug in de Rotterdamse selectie. Beide spelers beginnen op de bank. Spits Jørgensen ontbrak de afgelopen weken vanwege een ribblessure, middenvelder Kökcü viel vorige week in de gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Twente (5-1) geblesseerd uit en ontbrak tegen Porto omdat hij grieperig was. De voorhoede van Feyenoord bestaat weer uit Steven Berghuis, Luis Sinisterra en Sam Larsson.

Fortuna Sittard wacht nog altijd op de eerste zege van dit seizoen. De Limburgers speelden wel drie keer gelijk. Ze houden alleen RKC Waalwijk (1 punt) onder zich op de ranglijst.

'Sjaak Troost is een slapjanus eersteklas'

'Sjaak Troost is een slapjanus eerste klas!'
4:12
'Sjaak Troost is een slapjanus eerste klas!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.