Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord nu al klaar in Europa

Feyenoord nu al klaar in Europa

17 aug 2018, 00:24

ROTTERDAM (ANP) - Feyenoord is nu al klaar in Europa. De bekerwinnaar moest het in de derde voorronde van de Europa League afleggen tegen AS Trencin. Na de beschamende nederlaag vorige week in Slowakije (4-0) bleef Feyenoord tijdens de return in de eigen Kuip steken op 1-1.

Heel even geloofden de fans van Feyenoord in een wonder toen Eric Botteghin al in de achtste minuut de score opende. Anderhalve minuut later kwam Trencin echter langszij via Antonio Mance, de Kroatische spits die vorige week al drie keer had gescoord. Feyenoord moest daarna nog liefst vijf keer scoren om alsnog de play-offs van de Europa League te kunnen halen. Kansen kreeg de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst genoeg, maar doelpunten bleven uit.

Feyenoord startte de competitie zondag ook al slecht, met een nederlaag bij De Graafschap (2-0).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.