Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord nog zonder Jørgensen en Haps

Feyenoord nog zonder Jørgensen en Haps

24 aug 2018, 16:38

ROTTERDAM (ANP) - Het is voor Feyenoord nog even wachten voordat Nicolai Jørgensen zijn rentree maakt. De Deense spits speelde na het wereldkampioenschap in Rusland nog geen minuut, maar na de uitwedstrijd van zondag tegen sc Heerenveen voegt hij zich mogelijk weer bij de selectie.

,,Ik heb positieve signalen gehad vanuit de medische staf en van Nicolai zelf. Ik heb goede hoop dat hij snel weer kan aansluiten'', zei trainer Giovanni van Bronckhorst, die het in Friesland ook nog moet doen zonder linkerverdediger Ridgeciano Haps.

Jean-Paul Boëtius zit na zijn disciplinaire straf nog niet bij de selectie en Van Bronckhorst liet vrijdag blijken dat daar voorlopig geen verandering in komt. Sofyan Amrabat maakte vrijdag de overstap van Feyenoord naar Club Brugge.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.