Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord nog zonder Bijlow, maar met Botteghin en Fer

Feyenoord nog zonder Bijlow, maar met Botteghin en Fer

24 feb 2021, 19:20

Doelman Justin Bijlow ontbreekt nog bij Feyenoord in de uitwedstrijd tegen FC Groningen (aanvang: 18.45 uur). Hij trainde dinsdag wel weer volop mee met de Rotterdamse selectie, maar een rentree zit er voor hem nog niet in. Daardoor verdedigt Nick Marsman opnieuw het doel van Feyenoord.

In de Rotterdamse defensie neemt Eric Botteghin de plaats in van Uros Spajic, die op de bank begint. Op het middenveld keert Leroy Fer terug in het basisteam. Daardoor behoort ook Mark Diemers tot de reserves.

Opvallend is dat trainer Dick Advocaat zijn drie centrumspitsen Nicolai Jørgensen, Robert Bozenik en Lucas Pratto opnieuw niet nodig heeft voor zijn basisteam. Afgelopen zondag moest het offensieve trio bij FC Twente (2-2) ook al op de bank plaatsnemen. De Rotterdamse voorhoede wordt in Groningen weer gevormd door Steven Berghuis, Bryan Linssen en Luis Sinisterra.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.