Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord nog weken zonder aanvaller Jørgensen

Feyenoord nog weken zonder aanvaller Jørgensen

4 mrt 2020, 16:33

Feyenoord speelt voorlopig nog zonder Nicolai Jørgensen. Dat liet trainer Dick Advocaat weten in een vooruitblik op de wedstrijd tegen NAC Breda, donderdag in de halve finale van het nationale bekertoernooi. De Deense spits heeft naar verwachting 'nog weken' nodig om weer wedstrijdfit te zijn.

"Hij heeft tijd nodig om weer goed op het veld te kunnen trainen", zei Advocaat. "Of hij dit seizoen nog in actie komt? Dat hopen we wel."

Advocaat kan in de eigen Kuip verder over een fitte selectie beschikken, op de al langer geblesseerde Luis Sinisterra na. Mede door de afwezigheid van de Colombiaan zal Ridgeciano Haps weer als linksbuiten starten. "Tegen PSV heeft hij dat goed gedaan", aldus Advocaat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.