Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord-nieuwkomer Danilo vergelijkt Slot met Ten Hag: 'Met hem heb ik een betere klik'

Feyenoord-nieuwkomer Danilo vergelijkt Slot met Ten Hag: 'Met hem heb ik een betere klik'

8 juli 2022, 15:47

Danilo Pereira maakte deze zomer de transfervrije overstap van Ajax naar aartsrivaal Feyenoord. Tegenover ESPN vergelijkt de Braziliaan zijn oude trainer Erik Ten Hag met zijn huidige trainer Arne Slot.

'Ik denk dat ze van elkaar verschillen,' begint de spits. 'Elke trainer heeft zijn eigen manier van coachen. Met Arne Slot heb ik wel een betere klik, hij is een ander soort trainer. Ik kon het ook goed vinden met Ron Jans', aldus Danilo, die geen goed woord over heeft voor zijn oude trainer Erik Ten Hag.

'Arne Slot heb ik al veel beter leren kennen. We zitten soms samen om te kijken wat ik kan verbeteren en met welke acties. Ik wil elke dag een betere speler worden,' vertelt de oud-Ajacied op het trainingskamp van Feyenoord.

Dat Danilo niet positief over Ten Hag is zou misschien kunnen komen door de speeltijd die de Braziliaan vorig seizoen kreeg. De aanvaller speelde afgelopen seizoen maar 272 minuten in de Eredivisie. In die 13 duels maakte Danilo 2 doelpunten en gaf hij 1 assist.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.