Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord neemt vijfde plek over van FC Utrecht

Feyenoord neemt vijfde plek over van FC Utrecht

22 dec 2019, 17:28

Feyenoord heeft de vijfde plaats in de eredivisie overgenomen van FC Utrecht. De ploeg van trainer Dick Advocaat won het onderlinge duel in De Galgenwaard met 2-1. Jens Toornstra zorgde kort na rust met een prachtig schot voor de winnende treffer.

Orkun Kökcü had de Rotterdammers na een kwartier ook al op fraaie wijze op voorsprong gebracht. Justin Hoogma kopte twee minuten later de gelijkmaker binnen. De verdediger van Utrecht moest in de slotfase met rood van het veld, omdat hij de doorgebroken Luis Sinisterra onderuit schopte.

Feyenoord is onder Advocaat nog altijd ongeslagen in de eredivisie. Zeven competitieduels leverden zeventien punten op. Met een totaal van 31 punten gaat Feyenoord als nummer 5 van de ranglijst de winterstop in. FC Utrecht heeft twee punten minder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.