Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord nadert akkoord voor een van de duurste spelers ooit'

'Feyenoord nadert akkoord voor een van de duurste spelers ooit'

18 aug 2022, 08:28

Feyenoord hoopt de komende twee dagen tot een akkoord te komen met Sparta Praag over de transfersom voor de centrale verdediger David Hancko. Dat meldt De Telegraaf. Hancko wordt hoogstwaarschijnlijk een van de duurste spelers ooit van de Rotterdammers.

Hancko wordt in Rotterdam-Zuid gezien als de ideale vervanger voor Marcos Senesi, die onlangs voor vijftien miljoen euro is vertrokken naar AFC Bournemouth. Sparta Praag hoopte ruim 10 miljoen euro te ontvangen voor de 1.90m lange verdediger, maar dat weigerde Feyenoord te betalen. Inmiddels gaat het nog om een aantal kleinere zaken, wat volgens De Telegraaf een goed teken is.

Trainer Arne Slot en het scoutingsteam van Feyenoord zijn enthousiast over Hancko. De Slowaaks international staat bekend als een dynamische verdediger, die sterk is in de opbouw vanaf achteruit. De 24-jarige moet naast Gernot Trauner gaan fungeren, maar kan ook als linkerverdediger uit de voeten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.