Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord nadert akkoord: Serie A lonkt voor Ridgeciano Haps'

'Feyenoord nadert akkoord: Serie A lonkt voor Ridgeciano Haps'

31 aug 2021, 13:07

Ridgeciano Haps is op weg naar de Serie A, meldt Voetbal International. Feyenoord en Venezia, de huidige hekkensluiter van de hoogste Italiaanse competitie, naderen elkaar in de onderhandelingen over een transfer.

Het AD meldde eerder vandaag al dat Feyenoord probeert om Haps en Wouter Burger te slijten, om zo financiële mogelijkheden te creëren om Volendam-verdediger Mickey van de Ven naar Rotterdam te halen. Wouter Burger lijkt een overstap te maken naar FC Basel en Haps is dus dichtbij een transfer naar Venezia.

Haps is bij Feyenoord bankzitter en moet Tyrell Malacia voor zich dulden. De linksback kwam in 2017 voor zo'n zes miljoen euro over van AZ en speelde sindsdien 100 officiële duels voor Feyenoord.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.