Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord naar bekerfinale na ruime zege op NAC (7-1)

Feyenoord naar bekerfinale na ruime zege op NAC (7-1)

5 mrt 2020, 23:47

Feyenoord speelt op 19 april in de eigen Kuip de bekerfinale tegen FC Utrecht. De club uit Rotterdam was in de halve eindstrijd veel te sterk voor NAC Breda (7-1). FC Utrecht schakelde woensdag al bekerhouder Ajax uit: 2-0.

Steven Berghuis scoorde driemaal voor Feyenoord tegen NAC, voordat hij in de 55e minuut naar de kant mocht. Hij benutte twee strafschoppen en scoorde met een wonderschone stiftbal. Ridgeciano Haps, Róbert Bozenik, Marco Senesi en invaller Luciano Narsingh (strafschop) maakten de overige doelpunten voor de thuisploeg. Jean Paul van Hecke scoorde bij een achterstand van 5-0 voor NAC.

Feyenoord staat volgende maand voor de derde keer in vijf jaar in de bekerfinale. NAC verloor voor de vijfde keer deze eeuw een halve finale. De nummer zes van de eerste divisie schakelde eerder dit seizoen PSV (2-0) en AZ (1-3) uit.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.