Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord na 30 seconden op achterstand en rood voor Kökcü in 13e minuut

Feyenoord na 30 seconden op achterstand en rood voor Kökcü in 13e minuut

22 nov 2020, 15:44

Een horrorstart voor Feyenoord tegen Fortuna Sittard. Al na 30 seconden komt de ploeg van Dick Advocaat op achterstand door een doelpunt van Flemming. Vervolgens moet Kökcü in de 13e minuut met rood het veld verlaten.

Na 20 seconden onderschept Botteghin de bal, maar hij levert hem direct weer in bij Polter. Via hem komt Tekie aan de bal, die de volledig vrijstaande Flemming in de diepte aanspeelt. Marsman kan zijn schot vervolgens niet keren: 1-0.

De horrorstart voor Feyenoord was daarmee nog niet voorbij, want na 13 minuten wordt Kökcü met rood van het veld gestuurd na een overtreding op Janssen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.