Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord moet zich schamen'

'Feyenoord moet zich schamen'

2 nov 2020, 13:30

Valentijn Driessen kraakt maandagochtend kritische noten over Feyenoord in zijn column in De Telegraaf.

'Na de beschamende zeperd (1-4) thuis tegen de nummer tien van Oostenrijk ontsnapte de ploeg van Dick Advocaat aan een tweede afgang in vier dagen bij FC Emmen (2-3)', schrijft de Chef Voetbal van de Telegraaf. Volgens Valentijn moeten alle Feyenoorders zich schamen voor hun gejuich in Emmen, nadat het winnende doelpunt een halve minuut voor het eindsignaal viel. 'Hoe aandoenlijk het beeld van Advocaat ook was toen hij als een klein kind stond te springen.'

Volgens de tafelgast van Veronica Inside valt het niet te maskeren dat het bij Feyenoord niet draait en niet lekker zit. 'Zo werd Advocaats aanpassing van 1-4-3-3 naar 1-4-4-2 tegen Wolfsberger AC niet begrepen, Feyenoord-onwaardig gevonden en voelden de spelers zich niet senang in die formatie en leverden zij te weinig', concludeert Valentijn.

Dick waarschuwde Valentijn onlangs: ’Ik kan jouw positie innemen bij Veronica Inside'. Bekijk hieronder de beelden.

Dick waarschuwt Valentijn: ’Ik kan jouw positie innemen bij V...
1:15
Dick waarschuwt Valentijn: ’Ik kan jouw positie innemen bij V...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.