Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord moet vroeg aantreden in Slowakije

Feyenoord moet vroeg aantreden in Slowakije

6 aug 2018, 13:03

ROTTERDAM (ANP) - De uitwedstrijd van Feyenoord tegen AS Trencin in de derde voorronde van de Europa League begint donderdag om 19.00 uur. Het duel zou aanvankelijk later starten, maar is op verzoek van de Slowaakse club vervroegd. Feyenoord wilde vanwege de voorspelde warmte liever vasthouden aan het oorspronkelijke tijdstip van 20.30 uur.

De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst, zaterdag winnaar van de Johan Cruijff Schaal, moet nu donderdag definitief al om 19.00 uur aantreden op het kunstgras in het stadion van MSK Zilina. Trencin wijkt voor het Europese duel uit naar dat stadion in Zilina, omdat het eigen onderkomen te klein is. Feyenoord kan bijna zeshonderd fans meenemen naar de Slowaakse stad.

Volgende week donderdag is de return in De Kuip. Die wedstrijd begint om 20.30 uur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.