Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord moet vrezen: 'Arnesen in beeld bij Leicester City'

Feyenoord moet vrezen: 'Arnesen in beeld bij Leicester City'

22 dec 2021, 08:49

Frank Arnesen staat in de nadrukkelijke belangstelling om de nieuwe technisch directeur bij Leicester City te worden. Arnesen zou de vertrekkende bestuurder Leed Congerton moeten opvolgen, weet Leicester Mercury.

Arnesen heeft nog een contract tot juni 2022, waarna de technische man van de Rotterdammers in principe op zoek kan gaan naar een nieuwe werkgever. De Deen gaf in oktober aan nog niet te hebben gesproken over een verlenging van zijn contract in De Kuip. Hij wil pas in de winterstop gaan nadenken over een nieuw contract. Hij wil pas in de winterstop gaan nadenken over een nieuw contract.

Bij Leicester kan de directeur herenigd worden met trainer Brendan Rodgers, waarmee hij eerder samenwerkte bij Chelsea FC. 'De twee hadden een uitermate goede band', schrijft Leicester Mercury. Naast Arnesen worden ook de namen genoemd van vier andere kandidaten, namelijk: Rob Mackenzie, Steve Walsh, Gretar Steinsson en Andy Scott.

Door het aflopende contract van Arnesen zingt bij Feyenoord sinds afgelopen week de naam rond van de werkloze Marcel Brands. De technisch directeur stapte onlangs op bij Everton na een verschil in visie met het bestuur. Brands werkte eerder als technisch directeur bij RKC Waalwijk, AZ en PSV.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.